Voor een recent bezoek aan SW Florida heb ik een eSim aangeschaft bij Airalo. Ik heb voor Airalo gekozen omdat hier gebruik wordt gemaakt van het netwerk van AT&T en T-Mobile. Deze netwerken hebben in de USA een goede dekking.

Tijdens diverse autoritten heb ik zitten bellen met het thuisfront via Whatsapp en FaceTime Audio en ik moet zeggen dat de verbinding super was en bleef. Heerlijk om zonder zorgen toch bereikbaar te zijn.

Ook leuk was een FaceTime shopping sessie bij RonJon Surfshop in Fort Myers, samen met het thuisfront. Iedereen heeft iets leuks uitgezocht terwijl ik met mijn telefoon door de winkel liep. Geweldig. En al deze tijd heeft de mobiele verbinding met niet in de steek gelaten.

Een echte aanrader dus. De eSim staat nog steeds geïnstalleerd op mijn telefoon en kan eenvoudig weer van nieuwe data worden voorzien bij een volgende trip.

Wil je ook een eenvoudige goedkope mobiele oplossing voor je volgende trip naar een willekeurig buitenland, klik dan op deze link en gebruik mijn referentiecode. Deze geeft je 3 dollar korting op je eerste aanschaf.

Hey, have you tried an eSIM? Get US$3 off your first eSIM data pack from Airalo. Use code ROB6505 when you sign up or apply it at checkout. https://ref.airalo.com/1VfN